«

»

Οκτ 27

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 괴물매크로 다운로드. Τη γιορτή πραγματοποίησε η Γ΄τάξη του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ oracle 11g 32bit 다운로드. Λέκκα Αναστασίας. Τη γιορτή παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών, οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Δήμου Νέας Προποντίδας μαζί με τους μαθητές τους, οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Νέας Προποντίδας και οι εγγεγραμμένοι μαθητές στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πορταριάς καθώς επίσης ο αιδεσιμότατος Πορταριάς Δημήτριος Γιάνταης αλλά και ο συνταξιούχος πλέον δάσκαλος κ.Καραμάλης Αθανάσιος Download cute lady. Οι μαθητές της Γ΄τάξης εξέπληξαν όλους με τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό αλλά και με το υποκριτικό ταλέντο τους 환생좌 다운로드. Τραγούδια, απαγγελία ποιημάτων αλλά και θεατρικά δρώμενα γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με συγκίνηση και εθνική υπερηφάνια για το ιστορικό παρελθόν του έθνους μας Gary Mode acf. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στη δασκάλα τους!
Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους μαθητές αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πορταριάς για τον υπέροχο στολισμό της αίθουσας, που εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους spring 서버 파일 다운로드.

Στο τέλος της γιορτής έγινε η αναγόρευση των σημαιοφόρων και παραστατών για το Α΄και το Β΄τρίμηνο του σχολικού έτους 포켓몬스터 화이트 한글판 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>