«

»

Μαρ 06

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Η Στ΄ τάξη του ΔΣ Πορταριάς πραγματοποίησε δράσεις την Τρίτη και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού και της Σχολικής Βίας, που περιλάμβαναν τις ακόλουθες δραστηριότητες:
1.Τη διανομή σε κάθε μαθητή του σχολείου τετρασέλιδου έγχρωμου κόμικ, το οποίο δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Στ΄ τάξης με online λογισμικό 유안타증권 티레이더 다운로드.

2.Την ψηφιοποιημένη παρουσίαση του βιβλίου «Αμίλητη Αγάπη» της Λότη Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου, το οποίο αφορά το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού και συμπεριλαμβάνεται στην πραγματοποίηση του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας, το οποίο εκπονείται παράλληλα από την Στ΄τάξη 손경제 다운로드. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

3.Προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πείραμα καταπολέμησης του σχολικού εκφοβισμού Download Amanda.
https://www.dailymotion.com/video/xetqv6

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ΄ ΤΑΞΗΣ

Σήμερα 6 Μαρτίου ημέρα της Σχολικής βίας και του εκφοβισμού αφιερώθηκε χρόνος σε δράσεις – συζητήσεις – εκδηλώσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για την έγκαιρη παρέμβαση, ώστε να περιοριστούν οι δίαυλοι εκδήλωσης της βίας στη ζωή των ανηλίκων και να αποτραπούν οι αρνητικές της συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις 스캔들 다운로드.
Έτσι, αρχικά προβλήθηκε μια παρουσίαση σε μορφή powerpoint και αναπτύχθηκε συζήτηση με τους μαθητές της Δ τάξης σε θέματα που αφορούν τη βία, τις αιτίες που την προκαλούν, τους τρόπους εκδήλωσης, τους τρόπους για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών κ.α Binding of Isaac Afterbus Plus Download. Έπειτα με αφορμή ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό εργαλείο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.e-abc.eu/gr/home/ και πιο συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://antibullingprevention.wordpress.com οι μαθητές διατύπωσαν τις εμπειρίες τους και τη γνώμη τους για το εν λόγω θέμα μέσα από τις οποίες προέκυψαν ιδέες και προβληματισμοί για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, ανάληψης ευθυνών και ρόλων 2012 subtitle download. Μοιράστηκαν στους μαθητές σχετικά φύλλα εργασίας – δραστηριοτήτων, τα οποία με βάση τα διαδραστικά βίντεο που παρακολούθησαν έπρεπε να συμπληρώσουν και στα οποία κλήθηκαν να διατυπώσουν τις απόψεις τους για το φαινόμενο εργαζόμενοι σε ομάδες 일별 주가 다운로드.

ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Φυλλα εργασιας για Σχολικό εκφοβισμό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>