«

»

Σεπ 14

Τελετή αγιασμού σχολικού έτους 2020 – 2021

Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού για την ορθοδοξία, τελέστηκε με ο αγιασμός στη σχολική μας μονάδα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης 쿠로코의 농구 2기 다운로드. Οι μαθητές βρίσκονταν στις τάξεις τους -με εξαίρεση αυτούς της Α΄ τάξης, οι οποίοι για παιδαγωγικούς λόγους παρέμειναν στον προαύλιο χώρο σε απόσταση – ενώ η διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Προποντίδας συμμετείχαν στην θρησκευτική τελετή 3d chip 다운로드. Κατόπιν ο τοπικός εφημέριος ευλόγησε τις τάξεις περνώντας από καθεμία ξεχωριστά.
Ευχαριστούμε θερμά το φαρμακείο της κ.Μπανίκα στην Πορταριά και του κ.Βασιλάκη στα Ν.Μουδανιά για την ευγενική τους χορηγία σε μάσκες προσώπου και θερμομέτρου ανέπαφης μέτρησης για την πρoληπτική αντιμετώπιση της διασποράς του covid-19 샤이니 초연 다운로드.
Ευχόμαστε θερμά μία καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>