«

»

Οκτ 09

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΝΕΩΝ -ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

9/10/2019
6/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι
προγραμματίζεται εκπαιδευτική επίσκεψη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας( στο πλαίσιο εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ) και στη συνέχεια στο Πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης Download Anigot.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2019 από τις 8:15π.μ.έως τις 14:00μ.μ. με εκτιμώμενο κόστος από 6-8 ευρώ ποσό που θα σας γνωστοποιηθεί άμεσα και θα αποστείλετε στη συνέχεια 윈도우10 교육용 다운로드.
Εάν επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας στην επίσκεψη, παρακαλούμε να αποστείλετε συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση στο Σχολείο έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες έγκρισης και προγραμματισμού Full the zone wide.
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
O (Η) παρακάτω υπογραφόμενος (-η) ………………………………………………
δ η λ ώ ν ω υ π ε ύ θ υ ν α
ότι επιτρέπω-δεν επιτρέπω (υπογραμμίστε ένα) στο παιδί μου …………………………………….……,
μαθητή (-τρια) της ….’ τάξης, να λάβει μέρος στην εκπαιδευτική επίσκεψη, που θα πραγματοποιήσει το 6/Θ Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς στις 8 Νοεμβρίου 2019
Ο/Η ΔΗΛ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>