«

»

Φεβ 08

ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 για τις τάξεις Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την εκπαιδευτικό Σιμορέλη Δήμητρα στην αίθουσα Τελετών της σχολικής μονάδας κατά την 3η-4η διδακτική ώρα με σκοπό να αναδειχθούν οι θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και οι μαθητές να διερευνήσουν το ρόλο που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας Download Apple Sierra.
Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του διαδικτύου και για τρόπους αντιμετώπισής τους, παρακολούθησαν βίντεο, απάντησαν σε ηλεκτρονικά κουίζ και συζήτησαν για το πώς μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς στη χρήση του διαδικτύου αλλά και να καλλιεργήσουν κριτικό πνεύμα στην επεξεργασία και την αναζήτηση ποιοτικών πληροφοριών από το διαδίκτυο mac os x yosemite 다운로드.
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου γιορτάζεται παγκοσμίως το Φεβρουάριο κάθε έτους για να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για παιδιά και νέους 홍콩지도 다운로드. Φέτος γιορτάζεται την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018. Το θέμα της φετινής Ημέρας “Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου το σεβασμό: Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινάει από εσένα” ενθαρρύνει όλους να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου 레딧 모바일 다운로드.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:
https://saferinternet4kids.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>