«

»

Οκτ 12

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

6/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο του «Θ/Κ Γ 챔피언 고화질 다운로드. ΑΒΕΡΩΦ» στις 31 Οκτωβρίου 2017,ημέρα Τρίτη θα υλοποιηθεί. Η αναχώρηση από το σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις 8:15π.μ elementary school textbooks. και η επιστροφή στις 13:15 με λεωφορεία του Τουριστικού Γραφείου ΜΑΝΙΟΣ ΤΟΥΡΣ. Σας αποστέλλουμε τις οδηγίες που δόθηκαν από το πλοίο και θα τηρηθούν επακριβώς geminiport.

Ενημερωτικό Σημείωμα Ασφαλείας του «Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ»
Απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση από τους μαθητές με χρήση κινητών τηλεφώνων ή με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή σε όλους τους χώρους των Πλοίων και ιδιαίτερα η βιντεοσκόπηση ή φωτογράφιση υπηρετούντος προσωπικού (Νόμος 2472/1997 Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) Life-And-Life Love.

Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά σακιδίων πλάτης και οποιασδήποτε άλλης ογκώδους αποσκευής Illegal in Switzerland. Τα σακίδια των μαθητών θα πρέπει να αφήνονται στο λεωφορείο καθώς το Προσωπικό του Πλοίου δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλειες προσωπικών αντικειμένων αν οι αποσκευές κρατηθούν εκτός πλοίου 심시티4 다운로드.

Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού σε όλους τους χώρους του Πλοίου.
Κατόπιν της επίσκεψης μας στο Μουσείο θα μεταβούμε στην παραλία της πόλης γύρω από το χώρο του Λευκού Πύργου και μέχρι το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου Minuet sheet music download.
Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>