«

»

Μαΐ 07

ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του σχολείου αναρτήθηκε προς διευκόλυνσή σας, η Σχολική Κάρτα covid-19, δηλαδή το έγγραφο το οποίο θα πρέπει να έχει συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο κάθε μαθητής/τρια όταν προσέρχεται στο σχολείο 향수 자막 다운로드. Επειδή υπάρχει κίνδυνος η σχετική πλατφόρμα δήλωσης των αποτελεσμάτων των self-test να δυσλειτουργεί, λόγω φόρτου εργασίας, δύνασθε να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα είτε και να την αντιγράψετε χειρόγραφα σε λευκή κόλλα χαρτιού και να την υπογράψετε Download Clone Sidi. ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ self-testing.gov.gr ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ roboto font.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο/η μαθητής/τρια καθημερινά θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τη Διευθύντρια Name Ladder. Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα bmw nbt.
ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 27707/4-05-2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση με τίτλο: «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID-19 σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), διοικητικό και λοιπό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (ΦΕΚ Β/ Τ 1825/5-05-2021) Sandoval.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να εκτυπώσετε τη σχολική κάρτα.
ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ COVID-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>