«

»

Μαρ 08

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣXOΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Οι τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν ποικίλες δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού a 태그 pdf 다운로드. Συγκεκριμένα:
Σήμερα οι μαθητές της Β τάξης αφιέρωσαν όλη τη μέρα τους πραγματοποιώντας δράσεις κατά του σχολικού εκφοβισμού labview linx. Αρχικά συζήτησαν αναλύοντας τι είναι ο σχολικός εκφοβισμός, με ποιες μορφές εμφανίζεται, πώς συμπεριφέρεται ο θύτης, πώς αντιδρά το θύμα, ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος των παρατηρητών, ποιοι μπορεί να είναι οι τρόποι αντιμετώπισης ενός τέτοιου φαινομένου Tothemoon Mobile. Έπειτα, αφού παρακολούθησαν συναφές πολυμεσικό υλικό, κατασκεύασαν όλοι μαζί δύο comics με τη βοήθεια της εφαρμογής app.pixton και στο τέλος ζωγράφισαν τα δικά τους συνθήματα κατά του σχολικού εκφοβισμού με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού των εικαστικών κ movie Freedom. Μυλωνά Χριστιανού. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες των μικρών μαθητών pivot pro 다운로드.











Ακόμη οι Ε΄και Στ΄ τάξεις πραγματοποίησαν διαδικτυακή συνάντηση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» και μέσα από μία διαδραστική κοινωνική ιστορία και την ουσιαστική καθοδήγηση εξειδικευμένης ψυχολόγου οι μαθητές προσέγγισαν την έννοια του σχολικού εκφοβισμού, τις αιτίες και τις συνέπειές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>