«

»

Σεπ 11

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020 -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες του σχολείου μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σχολική μας χρονιά θα ξεκινήσει στις 14-9-2020 με τον Αγιασμό των μαθητών/τριών στις τάξεις showbox. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου με την παρουσία μόνο των μαθητών/τριών της Α’ τάξης ενώ οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους στις τάξεις τους windows 7 iso file. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο με τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους από τις 8.00π.μ full hymn ppt. έως τις 8.15π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 11.30π.μ.

Θα προσέλθουν στον αύλειο χώρο με τη χρήση μάσκας ενώ οι γονείς δύνανται να περιμένουν εκτός σχολικού χώρου 카티아 모델 다운로드.

Από την Τρίτη 15/9/2020 και κάθε ημέρα οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 8:00 έως τις 8:15, θα περνούν στις τάξεις χωρίς την πρωινή συγκέντρωση και προσευχή που θα πραγματοποιούνται στις αντίστοιχες αίθουσες των μαθητών /τριών, φορώντας πάλι τη μάσκα τους amd pvt 다운로드.

Το Ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει από την Τρίτη 15/9/2020 και θα ενημερωθείτε στη συνέχεια για τον τρόπο λειτουργίας του κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους και όλες υγεία και καλή σχολική χρονιά με δημιουργικότητα!

Από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>