«

»

Μαΐ 29

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την επιστροφή στο σχολείο των μαθητών/τριών μας Samsung official genuine firmware download. Μέλημα όλων μας είναι αυτή η επιστροφή να γίνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών system explorer 다운로드.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ asp.net 파일.

1. Οι σχολικές αίθουσες διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των μαθητών στο πλαίσιο του εφικτού, δηλαδή ένας μαθητής ανά θρανίο και με τις καθοριζόμενες αποστάσεις 안드로이드 갤러리 다운로드. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μαθητών ανά σχολική αίθουσα οι 15 μαθητές. Τα τμήματα των Β και Ε τάξεων χωρίστηκαν σε υποτμήματα ίσης δυναμικής και θα εφαρμόζουν εκ περιτροπής διδασκαλία, κατά τα οριζόμενα στην υπ’αριθμ 서든어택 핵 다운로드. 63314/ΓΔ4/2020 ΦΕΚ 2026/Β/27-5-2020 ενώ τα υπόλοιπα (Α, Γ, Δ, Στ) που πληρούσαν τις προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν ως είχαν phone background.

2. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ξεκινά στις 8:15 π.μ. γι’ αυτό η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται από τις 8.10 – 8.15 와우 mdt 다운로드. Δεν θα πραγματοποιείται στο εξής η συγκέντρωσή των μαθητών/τριών στον προαύλιο χώρο, πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος hrd. Οι μαθητές/τριες θα πηγαίνουν κατευθείαν στην αίθουσα του τμήματός τους, όπου θα βρίσκεται και ο δάσκαλος/δασκάλα τους ενώ η αποχώρησή τους θα γίνεται ανά τμήμα free font for Yoon Design.

3. Από το σχολείο ορίστηκε οι μαθητές των Α, Β και Γ τάξεων να αυλίζονται σε διαφορετικούς χώρους και να πραγματοποιούν διαφορετικές ώρες διαλειμμάτων από τους μαθητές των Δ, Ε και Στ τάξεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού Oh my ghost 14 timesed. Επίσης, η χρήση μπάλας απαγορεύεται με βάση τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί.

4. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

5. Τη Δευτέρα 1-6-2020 η προσέλευση των μαθητών/τριών στο σχολείο πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τις οποίες θα βρείτε διαβάζοντας τα μηνύματα που επισυνάπτονται παρακάτω. Παρακαλούμε θερμά να τις διαβάσετε προσεκτικά και να προτρέψετε τα παιδιά να τις ακολουθήσουν κατά γράμμα για την ασφάλεια όλων μας.

6. Όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά σημαντικά και πρέπει να τηρηθούν από όλους/ες με ευλάβεια. Ζητούμε την αρωγή και τη συνεργασία σας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες και να επιτελέσουμε το διδακτικό και παιδαγωγικό μας έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!
Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>