«

»

Φεβ 06

H ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς, με την με αριθμ. πρωτ. 217785/Δ1/18-12-2018 Υπουργική Απόφαση καθιερώνεται η υποχρεωτική παραμονή των διδακτικών βιβλίων των μαθητών/τριων στο Δημοτικό Σχολείο για τουλάχιστον δύο Σαββατοκύριακα το μήνα Drama Land. Η δράση δεν αποτελεί μια συμβολική παρέμβαση, αλλά επιδιώκεται οι μαθητές/ τριες να μην ασχολούνται με την προετοιμασία των μαθημάτων κατά τη διάρκεια αυτών των Σαββατοκύριακων 홀리뷰어 다운로드. Ως εκ τούτου σε καμία περίπτωση δεν ανατίθενται εργασίες και δεν προγραμματίζονται επαναληπτικές εμπεδωτικές δοκιμασίες για τη Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο υλοποίησης της δράσης Mac YouTube. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε να υλοποιηθεί η δράση κατά τις παρακάτω ημέρες:
Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος
9-10 9-10 6-7 11-12 1-2
23-24 23-24 20-21 25-26 8-9
Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου έχει αναρτηθεί το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Illustrator 10.
Η τσάντα στο σχολείο εγκύκλιος 15-1-2019

Επίσης παρακαλείστε εάν τα παιδιά σας παρουσιάζουν συμπτώματα ασθένειας να παραμένουν στο σπίτι προκειμένου να προληφθεί εξάπλωση των ιογενών παθήσεων Super Mario Odyssey.
Η Διευθύντρια του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>