«

»

Σεπ 26

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Η Ευρωπαϊκή Μέρα Γλωσσών 2001, που οργανώνεται σε συνεργασία του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάφερε να ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους από 45 χώρες 네이버 국어 사전 다운로드. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες γιορτάζουν τη γλωσσική πολυμορφία στην Ευρώπη και προάγουν την μάθηση γλωσσών ghost32 다운로드.
Ακολουθώντας την επιτυχία του Έτους, το Συμβούλιο της Ευρώπης ανήγγειλε ότι η Ευρωπαϊκή Μέρα Γλωσσών θα γιορτάζεται στις 26 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου new hymn full song mp3. Οι γενικοί στόχοι της Ευρωπα?κής Μέρας Γλωσσών είναι να: ενημερώσουν το κοινό για τη σημασία της μάθησης γλωσσών και την πολυμορφία των διαφόρων γλωσσών που μαθαίνουν ώστε να αυξηθεί η πολυγλωσσία και η διαπολιτισμική κατανόηση, να προάγουν τη πλούσια γλωσσική και πολιτιστική πολυμορφία στην Ευρώπη, που πρέπει να διατηρηθεί και να καλλιεργηθεί,να ενθαρρύνουν τη δια βίου μάθηση γλωσσών, μέσα και έξω από το σχολείο, είτε για σκοπούς σπουδών, είτε για επαγγελματικές ανάγκες, είτε για σκοπούς κινητικότητας ή για διασκέδαση και ανταλλαγές Download the calibre.
Στις 26 Σεπτεμβρίου 2011 γιορτάστηκε η 10η επέτειος της Ευρωπαϊκής Μέρας Γλωσσών (ΕΜΓ) στο Συμβούλιο της Ευρώπης και μεταξύ των 47 χωρών μελών Download Anigot Annie. Υπάρχουν περίπου 225 ιθαγενείς γλώσσες στην Ευρώπη -περίπου το 3% των γλωσσών του κόσμου 믿음 의 승부 다운로드. Οι περισσότερες είναι ινδοευρωπαϊκής καταγωγής. Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες η Ευρώπη έχει γίνει πιο πολύγλωσση 화평정영 다운로드. Στο Λονδίνο μόνο, μιλιούνται περίπου 300 γλώσσες (αραβικά, τουρκικά, κουρδικά, βερβερικά, χίντι, πουντζάμπι κ.ά.) 티비 플 영상 다운로드!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>