«

»

Μαΐ 05

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς Χριστός Ανέστη! Με την ευκαιρία της έναρξης από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 της τελευταίας περιόδου του σχολικού έτους 2020-21, η οποία θα διαρκέσει για τους μαθητές μέχρι και τις 25 Ιουνίου 2021, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
• Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι μαθητές για να προσέρχονται στο σχολείο θα πρέπει προηγουμένως πρόσφατα να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία self-test για τον κορωνοϊό, το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό, να έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και συγκεκριμένα στην επιλογή Σχολική κάρτα για COVID-19 Download Buzz Music. Η πλατφόρμα σας
δίνει δυο δυνατότητες: είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ψηφιακά και κατόπιν να την εκτυπώσετε, είτε να την εκτυπώσετε κενή και να την συμπληρώσετε χειρόγραφα iPad Ubit. Για όσους από εσάς δεν διαθέτετε εκτυπωτή το σχολείο μας θα κάνει αποδεκτή είτε Υπεύθυνη Δήλωση του Ν lightroom cc 다운로드. 1599/86 με την οποία ο κηδεμόνας του /της μαθητή/τριας θα δηλώνει ότι το τέκνο του έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία του self-test και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, είτε χειρόγραφη αντιγραφή της Σχολικής κάρτας για COVID-19 υπογραμμένη από τον κηδεμόνα 에르엘 워즈 다운로드.
• Το self-test μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν από οποιοδήποτε φαρμακείο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του τέκνου σας από σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και θα πρέπει η διαδικασία του να ολοκληρωθεί είτε αργά το βράδυ της Κυριακής, είτε το πρωί της Δευτέρας πριν την έναρξη των μαθημάτων Origin 7.0.
• Επισημαίνουμε επίσης ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας θα πρέπει όλοι/ όλες οι μαθητές/ τριες ανεξαιρέτως να έχουν καθημερινά μαζί τους είτε τη Σχολική κάρτα, είτε την Υπεύθυνη Δήλωση του κηδεμόνα τους 폴라리스 다운로드. Μαθητές χωρίς το απαραίτητο έγγραφο δεν θα γίνονται επ’ ουδενί δεκτοί στο σχολείο predators.

Παρακαλούμε θερμά να εφαρμόσετε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, ώστε να αποφευχθούν ανώφελες τριβές και εντάσεις και να επιτευχθεί η ομαλή επαναλειτουργία του σχολείου μας για το καλό όλων μας και κυρίως των παιδιών 전기기사 기출문제 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>