«

»

Μαρ 14

Αναστολή λειτουργίας δια ζώσης διδασκαλίας-Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 θα ξεκινήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριων του σχολείου μας, η ώρα έναρξης και η διάρκεια της οποίας είναι καθορισμένες από το Υπουργείο Παιδείας και είναι σε όλους/ες σας γνωστές Netbackup download.
Εντός του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας θα λάβετε στην προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το πρόγραμμα των μαθημάτων καθώς και τους προσωπικούς συνδέσμους των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα παιδιά σας από τους/ τις υπεύθυνους δασκάλους/ δασκάλες των τμημάτων του σχολείου μας Download Breaking Bad Season 2. Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η Διευθύντρια του σχολείου θα βρίσκεται καθημερινά στο σχολείο από τις 10:00 π.μ 츠나구 다운로드. για ο,τιδήποτε προκύψει ή μπορείτε να καλείτε και στο τηλέφωνο του σχολείου 2373021901 school erosion. Ολοκληρώνοντας ευχόμαστε εγκάρδια σε όλους/ες σας καλή Σαρακοστή!

Η Διευθύντρια του σχολείου
Νεραντζούλα Τάπαλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>