«

»

Μαρ 02

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ … «ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑ»

Σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 οι Α΄ και Β΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα κ 폴아웃4 모드 다운로드. Βαγγέλη Ηλιόπουλο με αφορμή την ανάγνωση του βιβλίου «Ο Βιβλιοπόντικας». Οι μαθητές πραγματοποίησαν με ενθουσιασμό ερωτήσεις στον πετυχημένο συγγραφέα και έδειξαν τη δουλειά που έκαναν με μεράκι και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ apk 에디터 프로. Λέκκα Αναστασίας και κ. Κωστιάνη Παναγιώτας. Η συνάντηση μάλιστα έκρυβε και μία έκπληξη, γιατί ο συγγραφέας δήλωσε την επιθυμία του να γράψει μία ιστορία για τους μαθητές που συμμετείχαν μέσω λέξεων που θα οι ίδιοι θα του στείλουν Red Velvet power up download! Δε μένει παρά να συγχαρούμε τόσο τους μαθητές όσο και τις υπέροχες εκπαιδευτικούς του σχολείου μας 다이렉트x 11 다운로드!

Ακόμη παραθέτουμε και το λινκ του διαδραστικού πίνακα που δημιούργησε η εκπαιδευτικός κ.Λέκκα με ζωγραφιές των μαθητών των δύο τάξεων και βοηθάει την πλήρη παρουσίαση του βιβλίου καθώς επίσης και το λινκ του βίντεο που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό 허스키익스프레스 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>