»

Σεπ 17

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ


Αγαπητοί γονείς
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς, την 1η Αυγούστου του 2017, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις vcenter 6.0. Θεωρώ το ρόλο μας ως αποστολή διακονίας των αναγκών των μαθητών αλλά και των αναγκών της ευρύτερης σχολικής κοινότητας την οποία εμπιστεύτηκε η ελληνική πολιτεία στα χέρια μας eclipse maven 다운로드. Συνεπώς, ως ασφαλέστερη οδό για την επίτευξη των προηγουμένων θεωρείται αυτή της συλλογικής λειτουργίας και του δημοκρατικού συντονισμού όλης της σχολικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων) lg 스마트폰 펌웨어 다운로드.
Αυτή τη συλλογική δυναμική και την αμφίδρομη επικοινωνία θα επιχειρήσουμε και μέσα από τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας η οποία ευχόμαστε να αποτελέσει κανάλι σύνδεσης της σχολικής μας μονάδας με όλους εσάς που θέλετε να γνωρίσετε τις δράσεις και το έργο μας και να εμπλακείτε στη σχολική ζωή της οποίας ως αναπόσπαστα μέλη και συνεργάτες μας Maskrider Movie.
Νεραντζούλα Τάπαλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>