«

»

Οκτ 28

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Στις 28 Οκτωβρίου οι μαθητές του ΔΣ Πορταριάς πραγματοποίησαν την καθιερωμένη παρέλαση, για να τιμήσουν τους πεσόντες ήρωες του έπους του 1940 στον πεζόδρομο της Πορταριάς Switch game download. Η εμφάνισή τους προκάλεσε συγκίνηση στον τοπικό πληθυσμό. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στην τελετάρχη κ.Πελαγία Σκούρα Download bandit by sea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μήνυμα της διεύθυνσης του σχολείου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αξίζει να μεταφερθεί κανείς νοερά στην Ελλάδα της ημέρας εκείνης του 1940 όταν ραδιόφωνα και σειρήνες καλούσαν όλο το λαό στο μεγαλύτερο προσκλητήριο vmware ubuntu 다운로드. Τρία γράμματα περικλείουν το ηθικό μεγαλείο του Έλληνα στις κρισιμότερες φάσεις της ιστορίας ΟΧΙ Oletv download. Με αυτή τη λέξη απάντησε ο λαός μας στο άγγελμα του πολέμου κι έτρεξε να υπερασπιστεί την πατρίδα του, Οι ώρες εκείνες ήταν κρίσιμες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα EpicHearts.
Ο φασισμός είχε εξαπολύσει την καταιγίδα του β’ παγκοσμίου πολέμου και είχε σημειώσει εντυπωσιακές επιτυχίες 장화홍련 다운로드. Ο ελεύθερος όμως κόσμος δε θέλησε να υποκύψει σε αυτή τη νέα τάξη κι έτσι ξέσπασε ο πολύνεκρος πόλεμος Monday.
Οι στρατιές του φασισμού κινήθηκαν και κατέκλυσαν την Ευρώπη. Εκείνες λοιπόν τις κρίσιμες για την ανθρωπότητα ώρες η Ελλάδα πιστή στον υπέρτατο νόμο της υπεράσπισης του πάτριου εδάφους βροντοφώναξε ΟΧΙ hpjmeter.
H μικρή Ελλάδα δε φοβήθηκε την αριθμητική δύναμη του εχθρού και την υπεροχή του σε όπλα 벡터 파일 다운로드. Με πίστη στο ιδανικό της ελευθερίας σήκωσε το ανάστημά της για μια θανάσιμη αναμέτρηση 삼성 pc studio 다운로드. Σελίδες μεγαλείου και δόξας γράφονται με το τίμιο αίμα των ηρώων μας.
Ο ελληνικός λαός δεν πολέμησε από αγάπη προς τον πόλεμο, αλλά από αφοσίωση και λατρεία για την ελευθερία.
Οι διωγμοί, τα βασανιστήρια, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι εκτελέσεις, η πείνα, αντί να κάμψουν τη θέληση και την αντοχή του Ελληνικού λαού αντίθετα θέριεψαν στην ψυχή του το πάθος για ελευθερία και ανανέωσαν τις δυνάμεις του να συνεχίσει τον αγώνα. Η σημερινή λοιπόν γιορτή είναι γιορτή των Ελλήνων. Είναι γιορτή του Ελεύθερου πνεύματος.
Και ως ελεύθερος λαός, ως Έλληνες τιμήσαμε σήμερα τους ήρωες του 1940.
Την τιμή που τους ανήκει απέδωσαν οι μαθητές/τριες των Γ’-Δ’ τάξεων με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών κ.Παπανικολάου Αναστασίας και κ. Λέκκα Αναστασίας στη γιορτή στις 26 Οκτωβρίου.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>