«

»

Οκτ 22

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η μέγιστη επιρροή και συμβολή του σχολείου στην ηθική, πνευματική, κοινωνική, συναισθηματική και αισθητική καλλιέργεια του ατόμου αναγνωρίζεται από όλους.Κάτω από αυτή την οπτική το φυσικό περιβάλλον του σχολείου επιδρά σε κάποιο – πιθανά σημαντικό – βαθμό στον καθορισμό της στάσης του ατόμου απέναντι στο ευρύτερο εκπαιδευτικό σύστημα dayz 다운로드. Γι? αυτό το σχολείο οφείλει να είναι ελκυστικό και καινοτόμο όχι μόνο στον τρόπο προσέγγισης της γνώσης αλλά ακόμη στην εξωτερική του εμφάνιση δημιουργώντας την επιθυμία στους μαθητές/τριες να ενταχθούν και να απολαύσουν το πνευματικό τους ταξίδι 2018 Photoshop cc download.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι προσδοκώντας να αγαπήσουν τα παιδιά το σχολείο αλλά και να δημιουργήσουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους φιλικούς προς αυτά Siemens Motor. Έτσι προβήκαμε στην ανάθεση των αθλητικών χώρων (γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου) ανά μέρες στους μαθητές των τάξεων ώστε να επιδιώκεται αφενός η συνεργασία μεταξύ των μαθητών που χρησιμοποιούν τους χώρους και αφετέρου η αποδοχή κοινών κανόνων αλλά και στην έναρξη του σχεδιασμού παιχνιδιών στο έδαφος της σχολικής αυλής 스파클 맵 다운로드.

Ο σχεδιασμός αυτός είναι οικονομικός, συμβάλλει στην ομαδικότητα και τη δημιουργικότητα και μειώνει τα ατυχήματα 헌터퀘스트 다운로드.
Ακόμη στο μέλλον θα περιλαμβάνει τα εξής:
-Τα προστατευτικά κάγκελα του προαυλίου να καλύπτονται με αναρριχώμενα φυτά ώστε το σχολείο να μη θυμίζει φυλακή Download the blue white flag. Έτσι, θα επιτυγχάνεται η ασφάλεια των
παιδιών, χωρίς όμως αίσθημα καταπίεσης.
-Παγκάκια, σκίαστρα, στεγασμένο κομμάτι για περίπτωση βροχής, τραπέζια για ξεκούραση Windows 7 Windows Media Player Download.
-Θεατράκι για σχολικές εκδηλώσεις, όταν το επιτρέπει ο καιρός.
-Ψηλά δέντρα με φύλλωμα για δροσιά Hangul Neo download. Παρτέρια με φυτά, που θα περιποιείται η περιβαλλοντική ομάδα.
-Λαχανόκηπος που θα καλλιεργούν τα ίδια τα παιδιά 러브다이어리 다운로드. Η αμοιβή τους; τα προϊόντα τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>