«

»

Φεβ 04

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Την Παρασκευή οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης προσκάλεσαν στην τάξη τους τον κ.Γιώργο Σουνά, κάτοικο Πορταριάς, για να πάρουν συνέντευξη και να μάθουν τόσο για το παρελθόν του τόπου τους όσο και για την στρατιωτική θητεία του κ.Σουνά στην Κύπρο, μιας και συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό για τη Μεγαλόνησο apm. Ο κ.Σουνάς περιέγραψε στους μαθητές την παιδική του ζωή, το παλιό σχολείο της Πορταριάς, τα σχολικά χρόνια αλλά και τις πολύτιμες εμπειρίες ζωής από την παραμονή του στην Κύπρο κατά το χρονικό διάστημα 1966-1967, όταν ήταν συμπολεμιστής με τον Γεώργιο Γρίβα ή «Διγενή» Peruse Bible.

Οι μαθητές τον άκουσαν με ενδιαφέρον και εξερεύνησαν το παρελθόν μέσα από τις διηγήσεις του netfiles. Η συνέντευξη του κ.Σουνά είναι αναρτημένη στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη όρθιος σαν τα ψηλά βουνά Windows 10 Korean language pack!

Η συγκεκριμένη συνέντευξη αποτελεί μέρος του σχεδίου δράσης για τον ‘Αξονα 7 – «Σχολείο και Κοινότητα» και φιλοξενείται στο Μουσείο Προφορικής Ιστορίας που δημιουργήθηκε το σχολικό έτος 2022-2024 στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στη διάρκεια του Θεματικού Κύκλου «Φροντίζω το Περιβάλλον» με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή 패킷 트레이서 5.3 3 다운로드. Το συγκεκριμένο πόνημα αρχικά φιλοξένησε συνεντεύξεις από πρόσφυγες 2ης γενιάς των προσφυγικών κοινοτήτων του Δήμου Νέας Προποντίδας και σταδιακά θα εμπλουτίζεται Go to Sangduya School and download. Για να δείτε τις συνεντεύξεις που έχουν πραγματοποιηθεί κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί:
https://mouseio-prophorikes-istorias.webnode.gr/