«

»

Οκτ 02

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Sad to download. Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον σχολικό έτος είχε θεματικό άξονα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ?ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» 2018 최신트로트 다운로드.
Οι δραστηριότητες των μαθητών του σχολείου μας περιείχαν παιχνίδια με μπάλες σε ομάδες με ώρα έναρξης στις 8:30 πμ Walking Dead Season 2.
Συγκεκριμένα:
Στην Α΄ και Β΄ τάξη, πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα σκυταλοδρομίας με στεφάνια xcode 7 2 다운로드.

Στη Γ΄ και Δ΄ τάξη, αγώνισμα σκυταλοδρομίας με μπάλα και ράβδο ξεπερνώντας τα εμπόδια καθώς και δρομική δραστηριότητα με κινητό στόχο 사파리에서 동영상 다운로드.

Στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, παιχνίδια «το παντοπωλείο, τρίλιζα, τα πιο πολλά στεφάνια» Google Market.

Σκοπός των δραστηριοτήτων των τάξεων αυτών είναι η απόκτηση σύνθετων και περίπλοκων κινητικών δεξιοτήτων, η βελτίωση των αντιληπτικών και συντονιστικών ικανοτήτων καθώς και η ανάπτυξη νοητικών δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη και η γρήγορη και σωστή λήψη αποφάσεων 겁쟁이페달 4기 다운로드.
Οι κινητικές δράσεις ολοκληρώθηκαν με μία άσκηση συνεργασίας με στεφάνια, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές του σχολείου mfc url file.

Κύριος στόχος των δραστηριοτήτων της αθλητικής ημέρας ήταν η ανάπτυξη συναισθηματικών – κοινωνικών δεξιοτήτων (επικοινωνία, συνεργασία, ομαδικό πνεύμα, τήρηση των κανόνων, ισότιμη συμμετοχή, διεκδίκηση, αυτοπειθαρχία, υπευθυνότητα, υπομονή , επιμονή, θάρρος, αυτοπεποίθηση, θετική αυτοαντίληψη) καθώς επίσης η ανάπτυξη ηθικών αξιών (δικαιοσύνη, αποδοχή διαφορετικότητας, ευγενής συναγωνισμός, σεβασμός των κανόνων, σεβασμός αντιπάλων, συνετή αντιμετώπιση της νίκης και της ήττας) red cape.

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους μαθητές του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ το οποίο συστεγάζεται σε αίθουσα του νέου διδακτηρίου του σχολείου μας για ανάπτυξη συνεργασιών και καλλιέργεια παιδαγωγικού ήθους και αποδοχής της διαφορετικότητας από τους μαθητές μας 웹동영상 다운로드.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο των δραστηριοτήτων μας από την ημέρα αυτή.

https://youtu.be/m7A3HDaTeg8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>