«

»

Μαρ 24

«Εγώ…ο Εμμανουήλ»

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης έγραψαν ένα ιστορικό διήγημα για την επανάσταση στη Χαλκιδική μέσα από το βίο του αγωνιστή Εμμανουήλ Παπά 이탈리아 국기 다운로드. Διερεύνησαν συγκεκριμένες δευτερογενείς πηγές και λειτούργησαν ομαδοσυνεργατικά σε τρεις ομάδες περιγράφοντας σε α’ πρόσωπο το βίο και την αγωνιστική δράση του ήρωα 역전재판4 다운로드. Η επανάσταση στη Χαλκιδική έδωσε πολύτιμο χρόνο στους αγωνιστές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας να προετοιμαστούν και να οργανώσουν τη δική τους επανάσταση you again. Οι μαθητές της Στ’ τάξης προσπάθησαν να τιμήσουν μέσα από την τοπική τους ιστορία την επέτειο των 200 χρόνων από τον Ξεσηκωμό του Γένους 지니모션 2.3.0 용 t-900s 다운로드.
Κάντε κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να διαβάσετε το ηλεκτρονικό μας βιβλίο 킹오브 2000 다운로드. Συγχαρητήρια στους μαθητές που με το χαρτί και το μελάνι τίμησαν την πατρίδα τους 닷넷 프레임워크 다운로드!

https://www.storyjumper.com/book/read/102501316/–#page/2

Ακόμη δύο μαθήτριες της Στ΄ τάξης, η Αναστασία και η Ηλιάνα Παπαστέργιου δημιούργησαν μία εικονική περιήγηση για τις σημαίες του Αγώνα των Ελλήνων. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί.
https://www.artsteps.com/view/605b70821d39fcbda4c29de1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>