«

»

Ιαν 30

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΔΥΣΙ

Η Στ΄ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στον 7ο Μαθητικό Διαγωνισμό του ΕΚΕΔΥΣΙ(Εθνικό Κέντρο Ερευνών και Διάσωσης Σχολικού Υλικού) με θέμα «Αναζητώντας την ιστορία του σχολείου μου» 아이언맨 헬멧 도면 다운로드. Η ταινία με τον ομώνυμο τίτλο διακρίθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες ταινίες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια του εξωτερικού αποσπώντας ένα από τα βραβεία του συγκεκριμένου φορέα στη διαδικτυακή τελετή βράβευσης που έγινε στις 30-1-2021 Warhammer Total War2. Ευχαριστούμε πολύ το ΕΚΔΥΣΙ, τις οικογένειες των μαθητών, τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, όλους όσοι συμμετείχαν και πολύ περισσότερο του ίδιους τους μαθητές που πρωταγωνίστησαν στο εγχείρημα 청량음악 다운로드.

Η ενασχόληση του σχολείου μας με την τοπική ιστορία έχει ξεκινήσει από την ένταξή του στο Δίκτυο Σχολείων Τοπικής Ιστορίας και οι δράσεις που αναπτύχθηκαν συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία Μουσείου Σχολικής Ζωής αλλά και την έκδοση δύο βιβλίων που αφορούν την τοπική ιστορία της Πορταριάς αλλά και την ιστορία του δημοτικού σχολείου 새 굴림체 다운로드. Μάλιστα τα εγκαίνια του Μουσείου μας έγιναν το 2018 από την πρόεδρο του ΕΚΕΔΥΣΙ κ. Ευαγγελία Κανταρτζή Go to the sheet music download.
Η ιστορία του σχολείου είναι η ιστορία του τόπου μας. Ας τη διαφυλάξουμε!

Ακολούθως παραθέτουμε το λινκ της τελετής βράβευσης και το λινκ της ταινίας που δημιουργήσαμε Download 442 episodes of One Piece.
ΛΙΝΚ ΤΕΛΕΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

ΛΙΝΚ ΤΑΙΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>