«

»

Οκτ 28

28η Οκτωβρίου 1940 – 80 χρόνια μετά…

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με το σεβασμό που αξίζει στη συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία στα πλαίσια πάντα των υγειονομικών διατάξεων για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την ελάττωση της μεταδοτικότητας του Covid-19 윈드로이 다운로드. Έτσι 80 χρόνια οι εκπαιδευτικοί του ΔΣ Πορταριάς το «ΟΧΙ» του 1940 μέσα στις τάξεις τους με ομιλίες, προβολή βίντεο, τραγούδια και ποιήματα 파워포인트 64비트 코덱 다운로드. Μετά το πέρας των εορτασμών έγινε η απονομή της σημαίας στον αύλειο χώρο του σχολείου με την ταυτόχρονη τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ανά τάξη και ακούστηκς ο εθνικός ύμνος Download Chrome Maple Story.
Τη ημέρα της εθνικής επετείου παρευρέθηκε η αντιπροσωπεία μαθητών της ΣΤ΄τάξης, που συμπεριλάμβανε τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες, στην ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Πορταριάς movie Rio. Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον του οικισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>