«

»

Ιούν 05

Ευχαριστήρια επιστολή για συμμετοχή στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Ακολουθεί κείμενο επιστολής που έχει σταλεί και ταχυδρομικά στο σχολείο μας εκ μέρους του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή του ΝΟΗΣΙΣ Download the 2008 Language Pack.

«Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί εκπαιδευτικοί

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής και το 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Συνέδριο που έγινε στην Ευρώπη και αποτέλεσε μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας 새 찬송가 악보 전곡 다운로드.

Σε συνθήκες δύσκολες και με κλειστές τις εκπαιδευτικές δομές και το φυσικό χώρο εργασίας σας, το σχολείο, αντέξατε στη ψυχολογική πίεση και την φόρτιση των ημερών που επέβαλε η πανδημία και διδάξατε εργασιακό ήθος, συνεργατικότητα, συνέπεια και θέληση να παρουσιάσετε το Έργο σας, τους κόπους σας και τις νέες σας ιδέες και γνώσεις στις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές πληροφορικής Download AquaStory.

Αποδείξατε ότι η μαθητική κοινότητα της χώρας μας με σκληρή και μεθοδική εργασία, τα κατάλληλα κίνητρα και εργαλεία, μπορεί να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αριστεύσει και τελικά να κατακτήσει αυτά που ονειρεύεται και προγραμματίζει για το μέλλον της 마구마구2 다운로드.

Μας βοηθήσατε να αντιληφθούμε και εμείς τις δυνατότητες της νέας γενιάς, μας καταστήσατε κοινωνούς και συμπαραστάτες στα δικά σας όνειρα και τις σύγχρονες τάσεις και μας υποχρεώσατε να αντιληφθούμε ότι έχουμε καθήκον ευθύνη και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σας Download the batting practice program.

Επιβάλλεται να φροντίσουμε από την πλευρά μας να παραμείνουμε ανήσυχοι, διαρκώς προβληματισμένοι, δέκτες και αποδέκτες των δράσεων σας και να ακούμε την δυνατή φωνή των Έργων σας και των λόγων σας Google Desktop.

Να κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να διαμορφώσουμε καλύτερο και δυναμικό περιβάλλον για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές σας και να απολαύσουμε τα οφέλη από την προσφορά σας στην εκπαίδευση και αργότερα την επαγγελματική σας πορεία 올드팝송 다운로드.

Σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις σας και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες 기생충 자막 다운로드.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν χωρίς να νοιώθουν την παραμικρή κόπωση και με αδιάφορη την αίσθηση του χρόνου για να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση του Συνεδρίου αυτού 초보전기 다운로드.

Τους εκπαιδευτικούς, τους σχολικούς συντονιστές και συμβούλους, την περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τα αρμόδια Υπουργεία Παιδείας, Ανάπτυξης και Μακεδονίας Θράκης για τη στήριξή τους Download 1 minute strong health.

Είμαστε βέβαιοι, ότι με δουλειά και προσήλωση στους στόχους σας, θα πετύχετε και θα φωτίσετε με τη λάμψη σας τη νέα και σύγχρονη οδό της ανάπτυξης, θα βελτιώσετε τις ικανότητες και δεξιότητές σας και θα παραμείνετε κυνηγοί της γνώσης και της δημιουργικής μάθησης.

Ως ελάχιστη ένδειξη θαυμασμού, εσωκλείουμε πρόσκληση για επίσκεψή σας στο ΝΟΗΣΙΣ και αναμένουμε με χαρά και περιέργεια, τις νέες σας πρωτοβουλίες, δράσεις και εργασίες.»

Με βαθιά εκτίμηση,

Μιχαήλ Σιγάλας Αθανάσιος Κοντονικολάου

Πρόεδρος Δ.Σ Γενικός Διευθυντής

Ελισάβετ Κωνσταντίνου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Προβολής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>