«

»

Μαΐ 09

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ 2020

Η 2η Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής όλων των ανθρώπων, τη μητέρα prison game. Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα Youth body download.

Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα Joe Black's Love Download. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου.

Η Ρέα λατρεύεται σαν η «Μητέρα των Θεών», καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα YouTube Speed. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας Dutch.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Γούντροου Ουίλσον θα μπορούσε να θεωρηθεί ο «πατέρας» της Ημέρας της Μητέρας, καθώς ήταν εκείνος που καθιέρωσε επισήμως τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως ημέρα «δημόσιας έκφρασης αγάπης προς τις μαμάδες» 스팸문자 다운로드.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας έγραψαν το δικό τους ποίημα για τη γιορτή της μητέρας με τεχνικές δημιουργικής γραφής, το οποίο μελοποιήθηκε από τον εκπαιδευτικό κ 주택관리사 동영상 다운로드. Χρήστο Κοσμίδη και δημιουργήθηκε ένα βίντεο-κλιπ από την εκπαιδευτικό της Ε΄ τάξης κ shc 다운로드. Καλογεράκη Άρτεμις. Η ιδιαιτερότητα της δημιουργικής αυτής δραστηριότητας έγκειται στο ότι τόσο η συγγραφή των στίχων όσο και η μελοποίησή τους πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας shift 2 다운로드. Κι όσο κι αν οι συνθήκες ήταν αντίξοες το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προθέσεις των συμμετεχόντων bilibili mp3. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της δραστηριότητας αυτής στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ακόμη κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τον «διαδραστικό πίνακα ζωγραφικής» για τη γιορτή της μητέρας.
https://www.thinglink.com/scene/1313763820958646273

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>