«

»

Μαρ 10

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ

Κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Σύμφωνα με τον κ d3d11.dll. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες good boy mp3 다운로드. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια Download bear player codec.

Ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε ο κ. Κικίλιας για το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υπάρχουν σκέψεις να ματαιωθούν οι παρελάσεις της εθνικής επετείου Windows 10 install download.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε πως θα ληφθεί μέριμνα για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται ros 다운로드. Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Εσωτερικών έχει έτοιμη εγκύκλιο που αφορά την εργασία των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΟΤΑ και αναμένει τη διευκρίνιση των λεπτομερειών για την έκταση των προληπτικών μέτρων στη χώρα, ώστε να αποστείλει την εγκύκλιο στις υπηρεσίες Last Of Earth. Τα μέτρα αυτά θα στείλουν τους δημοσίους υπαλλήλους για εργασία στο σπίτι τους, ξεκινώντας από τις ευπαθείς ομάδες 쿠르스크 다운로드.
Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κικίλια

«Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες Download consolas.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-kleinoyn-ola-ta-sholeia-panepistimia-sti-hora

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>