«

»

Ιούν 10

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ

Την Παρασκευή 7/6/2019 και τη Δευτέρα 10/6/2019 οι μαθητές της Δ τάξης του Δ.Σ. Πορταριάς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ρομπότ Ναο 드림오리진 다운로드. Το ρομπότ Ναο ως ταξιδιώτης στο χρόνο παρουσίασε στους μαθητές την αγωγή που λαμβάνουν δύο παιδιά, ο Αριστείδης και η Ασπασία, στην αρχαία Αθήνα man-on-fire subtitles. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά και έκανε και το ίδιο πολλές ερωτήσεις προς αυτά Windows 10 pro iso. Ευχαριστούμε πολύ το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή καθηγητή κ Torico. Φαχαντίδη Νικόλαο για την παραχώρηση του ρομπότ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΟ
Το Nao είναι ένα αυτόνομο, προγραμματιζόμενο ανθρωποειδές ρομπότ που αναπτύχθηκε από την Aldebaran Robotics, μια γαλλική ρομποτική εταιρεία με έδρα το Παρίσι , η οποία εξαγοράστηκε από την Ομάδα SoftBank το 2015 και μετονομάστηκε σε SoftBank Robotics 대물낚시광 다운로드.
Πολλές εκδόσεις του ρομπότ έχουν κυκλοφορήσει από το 2008. Τα ρομπότ Nao έχουν χρησιμοποιηθεί για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς σε πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως 다음팟 플레이어 다운로드. Από το 2015, πάνω από 5.000 μονάδες Nao χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 50 χώρες.
Το Nao είναι διαθέσιμο ως ερευνητικό ρομπότ για σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια για να διδάξει προγραμματισμό και διεξαγωγή έρευνας σε αλληλεπιδράσεις ανθρώπου-ρομπότ 벼룩잡는 사무라이 다운로드.
Το ρομπότ Nao ελέγχεται από ένα εξειδικευμένο λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux , που ονομάζεται NAOqi it as a showpro. Το σύστημα λειτουργεί με το σύστημα πολυμέσων του ρομπότ, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα μικρόφωνα (για φωνητική αναγνώριση και εντοπισμό ήχου), δύο ηχεία (για πολύγλωσση σύνθεση κειμένου σε ομιλία ) και δύο κάμερες HD (για όραση υπολογιστή , συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου και σχήματος) 요괴 워치 색칠 공부 다운로드. Το ρομπότ έρχεται επίσης με μια σουίτα λογισμικού που περιλαμβάνει ένα γραφικό εργαλείο προγραμματισμού που ονομάστηκε Choregraphe , ένα πακέτο λογισμικού προσομοίωσης και ενός πακέτου για την ανάπτυξη λογισμικού 총몽 완전판 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>