«

»

Μαρ 27

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου η Ε΄και η Στ΄τάξη του σχολείου μας τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με τη θεατρική παράσταση «Το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας» με σαφή αναφορά στην τοπική ιστορία της Χαλκιδικής twocontrol 다운로드. Οι υπέροχες ερμηνείες των μαθητών και η άριστη επιμέλεια των εκπαιδευτικών της Ε΄τάξης κ.Τασούλας Παπανικολάου και της Στ΄ τάξης κ sql server management studio 2012. Κων/νου Μηνάογλου φώτισαν τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή και μας θύμισαν κατά τον καλύτερο τρόπο τη σημασία της εθνικής επετείου mbc 동영상 다운로드. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές τους!

Την Κυριακή 28 Μαρτίου οι μαθητές του σχολείου μας πραγματοποίησαν μία συντονισμένη και συγκροτημένη παρέλαση στον πεζόδρομο της Πορταριάς υπό την άψογη καθοδήγηση της τελετάρχισσας κ.Πολυτάρχη Ελένης win10 언어팩 다운로드.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>