«

»

Δεκ 25

Το σεντούκι με τις ιστορίες

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν την εκδήλωση φιλαναγνωσίας που διοργανώθηκε από τις εκπαιδευτικούς κ 원피스 필름 골드 다운로드. Καλογεράκη Άρτεμις – υπεύθυνη της σχολική βιβλιοθήκης, κ.Νανά Ματεντζίδου – υπεύθυνη του τμήματος ένταξης του σχολείου μας και τον μουσικό μας κ.Χρήστο Κοσμίδη Vampire Notts. Η δράση περιλάμβανε ανάγνωση των χριστουγεννιάτικων ιστοριών «Σταχομαζώχτρα», «Γουτού-Γουπατού» του Αλ.Παπαδιαμάντη και «Μεσολογίτικα Χριστούγεννα» της Πηνελόπης Δέλτα my beloved book. Κατόπιν οι μαθητές ασχολήθηκαν με φύλλα εργασίας διαφοροποιημένα ανάλογα με την ηλικία τους 카탈리나 베타 다운로드. Έτσι οι μαθητές όλων των τάξεων συνειδητοποίησαν το βαθύτερο νόημα των χριστιανικών εορτών αυτού του χρονικού διαστήματος 영화 좀비랜드 다운로드.


Κατόπιν οι μαθητές των Α΄-Β΄τάξεων εικονογράφησαν την ιστορία της Σταχομαζώχτρας.Κάντε κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο για να την δείτε 아이폰 문자 음 다운로드.

https://www.flipsnack.com/sxolikivia/-.html

Και οι μαθητές των Γ΄- Δ΄τάξεων εικονογράφησαν την ιστορία του Γουτού-Γουπατού Windows 7 Pinball. Κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο που ακολουθεί για να την δείτε.

https://www.flipsnack.com/sxolikivia/–fx9y12q8h.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>