«

»

Μαρ 03

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ

Η Στ΄ τάξη του ΔΣ Πορταριάς επισκέφθηκε τα Μεταλλεία Γερακινής, τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία «Ελληνικοί Λευκόλιθοι» EuroTruck2 Korea Map. Η επίσκεψη μας εκεί περιλάμβανε μία ξενάγηση από τους υπεύθυνους της εταιρείας και συνδυάστηκε με την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος από τους μαθητές της Στ΄ τάξης για τα 100 χρόνια ποντιακής γενοκτονίας 무료 장기 다운로드. Μαζί μας ήταν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και του Συλλόγου Ποντίων Λακκώματος, οι οποίοι συνέδραμαν τις προσπάθειές μας Phi Phi Phi Sound.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονεών και Κηδεμόνων του ΔΣ Πορταριάς για την οικονομική του συμπαράσταση στη μετάβασή μας στον τόπο της εξόρμησής μας, τους ποντιακούς συλλόγους «Αλέξανδρος Υψηλάντης» αλλά και το Σύλλογο Ποντίων Λακκώματος καθώς επίσης τη διεύθυνση της εταιρείας «Ελληνικοί Λευκόλιθοι» για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε στους χώρους της 초코초코타이쿤2 다운로드.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>