«

»

Οκτ 02

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Υλοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 η διοργάνωση της 5ης ημέρας σχολικού αθλητισμού στη σχολική μας μονάδα με σύνθημα «Ας κινηθούμε» free font. Κεντρικός στόχος ήταν η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου 아이폰 기차 다운로드. Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης θα οδηγήσει στην απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών, αποβάλλοντας την αδράνεια και την υποκινητικότητα, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες 마리오 다운로드.
Οι μαθητές ασχολήθηκαν με κινητικές δραστηριότητες και με διάφορες αθλοπαιδιές με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ 이철희 의 이쑤시개 다운로드. Σκούρα Πελαγίας αλλά και τη συμβολή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>